1ος Αγώνας MindRun στη Χίο από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου- Σάμου

09:40 28/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη διοργάνωση του 1ου Αγώνα MindRun, ενός αγώνα δρόμου και σκέψης, προχωρεί ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου δόθηκαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο αγώνα δρόμου

και σκέψης.
Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, η συμμετοχή είναι με τη μορφή μικτών ομάδων των 5-6 ατόμων, όπου η κάθε ομάδα διαλέγει όνομα, χρωματισμό καθώς και τη δική της ακριβή διαθέσιμη και επιθυμητή ώρα έναρξης.
Κάθε ομάδα, στην εκκίνηση της, θα λαμβάνει ένα γρίφο, που θα πρέπει να τον λύσει για να συνεχίσει τη διαδρομή, να λάβει το 2ο γρίφο και με την επίλυσή του να έχει δικαίωμα να τερματίσει.
Θα υπάρξουν συνολικά 4 κατηγορίες αγωνιζομένων, οι οποίες θα ξεκινήσουν όλες τον αγώνα τους από την πλατεία Βουνακίου όπου και θα τερματίσουν.
Οι ομάδες θα πρέπει δηλωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα (www.mindrun.gr), η οποία θα «ανοίξει» τη Δευτέρα 15 Μαΐου και θα «κλείσει» την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.
Θα τηρηθεί αυστηρά, ηλεκτρονικά, η χρονική προτεραιότητα στις ομάδες.
Κατηγορίες αγωνιζομένων-αποστάσεις:
• Κατηγορία Δημοτικών Σχολείων: Συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στις Ε΄-ΣΤ΄ τάξεις. Συνολική απόσταση 2.000μ.
• Κατηγορία ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΛΥΚΕΙΩΝ. Απόσταση 3.700μ.
• Κατηγορία ΑΜΕΑ. Απόσταση 1.000 μ.
• Κατηγορία ενηλίκων >18 ετών τρέξιμο. Απόσταση 7.000μ.
• Κατηγορία ενηλίκων >18 ετών περπάτημα. Απόσταση 4.000μ.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα