16 νέα κρούσματα στη Λέσβο- Κλειστό το δημοτικό Μανταμάδου

00:01 9/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλος παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊου, που ανακοινώνει για τη Λέσβο ο ΕΟΔΥ, καθημερινά. Σήμερα ανακοινώθηκαν 16 νέες μολύνσεις ενώ από την 1η Νοεμβρίου στο νησί έχουν καταγραφεί 160 περιστατικά κορονοϊού, γεγονός που καταδεικνύει την μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Στην κλινική covid του Βοστάνειου Νοσοκομείου,που εδώ και ένα μήνα παρέμενε άδεια από νοσηλευόμενους, σήμερα νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι, ένας 44χρονος, ένας 63χρονος και ένας 80χρονος , κανένας δεν είναι διασωληνωμένος.

Κλειστό θα παραμείνει

αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το δημοτικό σχολείο Μανταμάδου, καθώς θετική εντοπίστηκε μία δασκάλα το τμήμα της οποίας θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό(καραντίνα) για 14 μέρες. Αύριο στο σχολείο θα γίνει απολύμανση ενώ προληπτικά σε καραντίνα μπήκαν και άλλες δυο δασκάλες, που μετακινούνταν από τη Μυτιλήνη με το ίδιο αυτοκίνητο με την εκπαιδευτικό, που νόσησε και θα υποβληθούν σε τεστ και αν βγει αρνητικό θα επιστρέψουν στο σχολείο.

Κλειστή θα παραμείνει η Οικονομική και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δυτικής Λέσβου καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα σε υπάλληλο του Δήμου. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου το κτήριο (πρώην Εφορία) θα απολυμανθεί άμεσα και θα γίνει η ιχνηλάτηση  των επαφών του ασθενούς όπως προβλέπεται. Για ο,τιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

 

The post 16 νέα κρούσματα στη Λέσβο- Κλειστό το δημοτικό Μανταμάδου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα