Ζωντανά στο Mega: Να μην πέσει «μαύρο» στον σταθμό…

20:39 13/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στον «αέρα» είναι και απόψε το Mega με ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, την οποία παρουσιάζουν ο Αντώνης Φουρλής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Πάνος Σαράτσης.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εξήγησε ότι οι μέτοχοι του Mega αποφάσισαν να μη διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια, επειδή το ΕΣΡ δεν απάντησε στην επιστολή τους με την οποία ζητούσαν να μάθουν αν η εταιρία που θα έπαιρνε την άδεια θα μπορούσε να αφομοιώσει

τη σημερινή ιδιοκτήτρια εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και, επίσης, αν το κανάλι θα έμενε ανοιχτό ή θα έπεφτε «μαύρο» στις 28 Φεβρουαρίου (όπως προβλέπει ο νόμος).

Ο Αντώνης Φουρλής κάλεσε το ΕΣΡ και τον υπουργό Νίκο Παππά να δεσμευτούν ότι δεν θα πέσει «μαύρο» στο σταθμό έως ότου ξεκαθαριστεί το θέμα της 7ης αδιάθετης τηλεοπτικής άδειας. «Έτσι», πρόσθεσε, «θα δούμε και τις αληθινές προθέσεις των μετόχων».


Ο αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ Πάνος Σαράτσης τόνισε πως βρίσκεται 8 χρόνια στον σταθμό και πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω, πάλι την ίδια διαδρομή θα έκανε. «Θέλουμε καθαρό παιχνίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος υπογράμμισε ότι το Mega πρέπει να μείνει ζωντανό, διότι είναι η ζωντανή ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και της ίδιας της Ελλάδας.

Και οι τρεις δημοσιογράφοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στη σκηνοθέτη του καναλιού Αθηνά Αϊδίνη, η οποία έχασε σήμερα τον σύζυγό της, Τζίμη Πανούση.

The post Ζωντανά στο Mega: Να μην πέσει «μαύρο» στον σταθμό… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα