Ζωή: Φθαρμένος ο Ταγματάρχης, δεν τον στηρίζω

17:18 24/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Αποφασισμένη να τραβήξει στα άκρα τα πράγματα για την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ, είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά το αυστηρό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα να τελειώνουν οι κωλυσιεργίες για να ανοίξει και πάλι η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η πρόεδρος της Βουλής

είπε ξεκάθαρα, από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του Σύριζα, ότι η επιλογή Ταγματάρχη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου δεν μπορεί να υποστηριχτεί, διότι πρόκειται για φθαρμένο πρόσωπο.

«Το έχω πει και στον πρωθυπουργό», τόνισε, και όλοι αναρωτήθηκαν πότε του το είπε. Οι πληροφορίες μας είναι ότι ξεκαθάρισε τη θέση της στη συνεδρίαση με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας, την περασμένη Τρίτη. Τότε αποκάλεσε τον Ταγματάρχη «διαπλεκόμενο», ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας της επέρριψε ευθέως την ευθύνη για την καθυστέρηση στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου προεδρεύει και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου θα συζητηθεί αύριο η νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Η πλήρης φράση της στην κεντρική επιτροπή είναι η εξής:

«Η επιλογή Ταγματάρχη δεν μπορεί να υποστηριχθεί και το έχω πει στον πρωθυπουργό. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα