Ζάεφ: Ένα βήμα πριν το ΝΑΤΟ η «Μακεδονία»

21:30 30/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα απηύθυνε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στους πολίτες κάνοντας λόγο για έτος ενσωμάτωσης όσον αφορά στο 2018 και τονίζοντας ότι η «Μακεδονία» είναι ένα βήμα πριν από το ΝΑΤΟ.

Όπως τόνισε: «Φτάνουμε στο τέλος μιας από τις σημαντικότερες και πιο ευαίσθητες χρονιές της πατρίδας μας. Χρονιά ενσωμάτωσης. H χρονιά που επιλέξαμε το μέλλον, αντί για μια αβέβαιη απομόνωση. Ας την υποστηρίξουμε κι ας δώσουμε

μια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το όνειρο γενεών. Σήμερα, η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα από το να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. Δημιουργούμε ένα κράτος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Καθώς αποχαιρετούμε το 2018, στις ημέρες που συγκεντρώνονται οικογένειες και φίλοι για να γιορτάσουν τις διακοπές σε ολόκληρη τη χώρα, ας προετοιμαστούμε για στιγμές γεμάτες χαρά, ικανοποίηση και ευημερία σε κάθε σχέδιο.

Με αυτό το πνεύμα μπορούμε να υποστηρίξουμε και να δώσουμε μια ευκαιρία στο όνειρο των γενεών μας. Αγαπητοί πολίτες, σας εύχομαι μια επιτυχημένη οικονομική χρονιά ενσωμάτωσης, καλή υγεία και αισιόδοξο πνεύμα» υπογράμμισε στο μήνυμά του ο Ζάεφ.

The post Ζάεφ: Ένα βήμα πριν το ΝΑΤΟ η «Μακεδονία» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα