Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

12:29 17/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Χθες το βράδυ έκανε το τραπέζι σε περίπου 30 φίλους και συνεργάτες του στη Μυτιλήνη και στην αρχή της ομιλίας του και απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους του, τους είπε: «Σας ευχαριστώ αρχικά όλους σας που αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μου και σήμερα βρίσκεστε εδώ… Να ξέρετε ότι η παρουσία σας εδώ δεν είναι καθόλου τυχαία… Αν κοιτάξετε

γύρω σας θα δείτε ότι ο καθένας από εσάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα… Και γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε άνθρωποι καλλιεργημένοι, άνθρωποι με ήθος και εργατικότητα…».

Ο Σταμάτης Μαλέλης συνέχισε: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα… Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σας ανακοινώνω ανοιχτά ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου».

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή, σημείωσε: «Τα νησιά μας πρέπει να πάνε μπροστά… Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μία δυνατή ομάδα και να χτίσουμε το μέλλον των νησιών μας».

Ακούγοντας τις ευχές και τα καλά λόγια, στήριξης και εκτίμησης από τους συνδαιτυμόνες του, ο κ. Μαλέλης επεσήμανε: «Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια… Θέλω να ζητήσω από όλους εσάς να μου μιλάτε στον ενικό… Το «Σταμάτης» μου αρέσει πολύ… Θα πρέπει επίσης να σας πως ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου, αν δεν έχω και τη δική σας συμβολή… Ναι πρέπει να γίνουμε μία δυνατή ομάδα που να πλαισιώνεται από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία και ανθρώπους νέους που να έχουν όραμα για τον τόπο μας… Κι εσείς εδώ είστε όλοι σας ξεχωριστοί… Σας ευχαριστώ και πάλι».

Πηγή: lesvosnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα