Υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

09:03 12/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Χωρίς κάποια απόφαση ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων. Η Επιτροπή έδωσε προθεσμία και στις δύο ομάδες μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα, οπότε δεν αλλάζει κάτι μέχρι και την ερχόμενη αγωνιστική.

Ίδια παραμένει και η βαθμολογία και από Δευτέρα όταν θα κατατεθούν τα υπομνήματα θα περιμένουμε και την απόφαση.

Yλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας κατέθεσαν οι «ασπρόμαυροι», το οποίο ανατρέπει

τα δεδομένα και τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα περί «κλίματος τρομοκρατίας…».

Όπως φαίνεται από την πεντάλεπτη περίληψη του τετράωρου υλικού που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ, ο διαιτητής του ντέρμπι, Γιώργος Κομίνης, αποφασίζει εν πλήρη ηρεμία την επανέναρξη του αγώνα. Φαίνεται χαρακτηριστικά να σφυρίζει μάλιστα, με τον Βασίλη Δημητριάδη να αρνείται, για λογαριασμό της ΑΕΚ, να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της στο γήπεδο.

Νωρίτερα, στο βίντεο και με το ρολόι από την κάμερα να δείχνει «22.05» ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που ενημερώνει τον κ. Λυσσάνδρου για τη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ να είναι αυτός που με τη σειρά του πηγαίνει προς τα αποδυτήρια και ενημερώνει σχετικά τον Κομίνη, κάτι το οποίο έχει αναγραφεί και στο φ.α.

Τα βίντεο δεν προκαλούν καμία ανησυχία στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, η δικηγόρος της οποίας, Ελλη Ρίζου, αποκάλυψε ότι στο βίντεο φαίνεται ο ένοπλος Ιβάν Σαββίδης να κυνηγάει τον διαιτητή Κομίνη και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν δει τα βίντεο και δεν ανησυχούν για κάτι, αφού η εικόνα δεν δείχνει κάτι επιβαρυντικό ή κάτι διαφορετικά από όσα έχουν υποστηρίξει οι Κιτρινόμαυροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ λένε ότι το βίντεο δεν ανατρέπει κάτι από όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή για την εισβολή Σαββίδη με όπλο και μπράβους.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα