Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού: Να μας πουν τι υποθέσεις είχε (ΒΙΝΤΕΟ)

09:37 19/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Το παιδί μου ήταν διαμάντι, έχω τέσσερα παιδιά κι έχασα το διαμάντι μου, την αδυναμία μου, που είχε το όνομα της μητέρας μου, λέει συγκλονισμένος πατέρας της 32χρονης γυναίκας που δέχθηκε φονική επίθεση στο Β Νεκροταφείο χθες το απόγευμα ενώ επισκεπτόταν τάφο αγαπημένου της προσώπου.

Ο πατέρας της βρέθηκε νωρίς το πρωί στο Β Νεκροταφείο αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματά του. «Είδα το αίμα του παιδιού μου. Ορκίζομαι στον τάφο του, αυτόν που τη σκότωσε θα τον σκοτώσω, και μέσα στη φυλακή να πάει θα τον βρω και θα τον σκοτώσω» είπε απελπισμένος ενώ συνέδεσε τον φόνο της 32χρονης

υπαλλήλου της ΔΟΥ με τις υποθέσεις που χειριζόταν.

«Να μας πουν τι υποθέσεις είχε αναλάβει… είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες λίστες, μου το είχε πει» τόνισε.

«Αφού είχε περίεργη υπόθεση έπρεπε να το προστατεύσουν το παιδί μου. Τον Φλαμπουράρη τον φυλάνε 10 ενώ το παιδί μου πήγε έτσι. Να βγει το ΣΔΟΕ να μας πει τι υποθέσεις χειριζόταν» επέμεινε μιλώντας αρχικά στον ΑΝΤ1 και μετά κάνοντας δηλώσεις στην είσοδο του Β Νεκροταφείου στα Πατήσια.

Όπως τόνισε η κόρη του δέχθηκε 5-6 μαχαιριές πισώπλατα.

Επίσης, στο «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η κυρία Γερακούδη, διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η 32χρονη. «Πολύ καλό κορίτσι, διαμάντι, με σπουδές, φιλική με όλους, συνάδελφος από τις λίγες, χωρίς πρόβλημα κανένα», ήταν τα λόγια της, τονίζοντας ότι «σήμερα μας λείπει σε όλους μας η Δώρα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις υποθέσεις που χειριζόταν εκείνη, αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο, σας μίλησα για την Δώρα, αυτό έχει σημασία σήμερα, μας λείπει σε όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα