Ξεσπά ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μας ήταν ναζί, με βίαζε

11:16 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν εξεπλάγη από τις κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου ο αδερφός του σταρ, καθώς θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα των όσων έζησαν ως παιδιά.

Ο Ράνταλ Φάουλερ σε συνέντευξη που έδωσε μετά ο σκάνδαλο που ξέσπασε και εμπλέκεται ο αδερφός του, αναφέρεται στην κόλαση που έζησε στην παιδική ηλικία του. Όπως ισχυρίζεται ο 62χρονος, μεγαλύτερος αδερφός του Σπέισι, ο Τόμας Τζέφρεϊ Φάουλερ ήταν ναζιστής και τον βίαζε από τα 12 του χρόνια, ενώ η μητέρα τους γνώριζε και δεν μιλούσε.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, ο Φάουλερ σημείωσε: «Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας, τόση δυστυχία. Ο Κέβιν προσπαθούσε να αποφεύγει όλα όσα γίνονταν«.

Όπως υπογράμμισε, επέλεξε να μην κάνει παιδιά για να μην τούς κληροδοτήσει το κακό γονίδιο του πατέρα του.

«Kανένας από τους δυο μας δεν είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει σωστά με δύο κατεστραμμεέους γονείς. Έκανα τρεις γάμους και είχα 40 σχέσεις» λέει απογοητευμένος από τη ζωή του ο οδηγός λιμουζινών και σωσίας του Ροντ Στιούαρτ.

The post Ξεσπά ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι: Ο πατέρας μας ήταν ναζί, με βίαζε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα