Ξέφραγο αμπέλι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο από εμπόρους ναρκωτικών και ναρκομανείς

16:56 8/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξέφραγο αμπέλι για εμπόρους ναρκωτικών και χρήστες σκληρών ουσιών έχει γίνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (η παλιά ΑΣΟΕΕ) στην οδό Πατησίων, στην καρδιά της Αθήνας.

Καθηγητές και φοιτητές αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρότατα προβλήματα, καθώς έμποροι και τοξικομανείς δε διστάζουν να μπαίνουν ακόμη και μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας. Έτσι, σήμερα έκαναν τετράωρη αποχή από τα μαθήματα, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον αυτή η άρρωστη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τις ίδιες καταγγελίες

είχαν κάνει, πριν από λίγους μήνες, και φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τότε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου είχε δηλώσει ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπάρχει ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα για να τα αντιμετωπίσει, ξεσηκώνοντας σάλο, καθώς έδωσε την εικόνα ότι έργο των σπουδαστών είναι να παίζουν τους αστυνομικούς μέσα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

The post Ξέφραγο αμπέλι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο από εμπόρους ναρκωτικών και ναρκομανείς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα