Ξανά «Καλημέρα Ελλάδα» από τον Γιώργο Παπαδάκη

11:31 7/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Στα γνώριμα λημέρια του επέστρεψε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία 25 χρόνια, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής θα έχει φέτος στο πλευρό του τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο καθώς η Ντόρα Κουτροκόη αποφάσισε να αποχωρίσει απο την εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος επανέφερε επίσης τον αρχικό τίτλο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον οποίο άφησε την υπογραφή του στη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης και υπήρχε

μέχρι τον Ιούλιο του 2011.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε κατά την έναρξη της εκπομπής:

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι. Να έχουμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε καλό υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου. Ξαναγυρίζουμε. Ξαναγυρίζουμε στα γνώριμα λημέρια. Με λίγο διαφορετικά χρώματα και ένα διαφορετικό σήμα. Αδιανόητο για εμένα αλλά κάποια στιγμή πειθάρχησα να αλλάξουν τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Της εκπομπής, – αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά όλους τους συντελεστές αυτούς της εκπομπής – που άνοιξε το δρόμο στην πρωινή ζώνη. «Καλημέρα Ελλάδα» λοιπόν θα το λέμε και θα γεμίζει το στόμα μας. Να σας καλημερίσουμε να σας καλοσωρίσουμε, να σας ευχηθούμε τα καλήμερα κυρίες και κύριοι».

Keywords
Αναζητήσεις
καλημερα ελλαδα
Τυχαία Θέματα