Βρυξέλλες: Νέες φωτογραφίες του 3ου τρομοκράτη από το αεροδρόμιο

17:06 7/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέες φωτογραφίες, όπως και τη διαδρομή που εκτιμάται ότι ακολούθησε ο τρίτος δράστης των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, γνωστός ως τρομοκράτης με το καπέλο, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ο δράστης καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να διασχίζει δρόμο των Βρυξελλών, ενώ σύμφωνα με τις βελγικές αρχές ο άνδρας με το λευκό πανωφόρι εθεάθη και σε ξενοδοχείο της βελγικής πρωτεύουσας.

Police release new images showing Brussels

airport attack suspect who is still on the run. pic.twitter.com/IdRRet8s3h

ABC News (@ABC) April 7, 2016

Μάλιστα, η αστυνομία καλεί τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να αναζητήσουν αν έχουν τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τον ύποπτο.

Οι βελγικές αρχές εξηγούν πως ο άνδρας μετά τις σφοδρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, εγκατέλειψε το Ζάβεντεμ και εθεάθη κοντά στο χώρο στάθμευσης του αερολιμένα.

Στη συνέχεια έφτασε με τα πόδια από το Ζάβεντεμ στην πόλη αφού είχε προηγουμένως πετάξει το πανωφόρι του. Φορώντας, λοιπόν, μόνο ένα πουκάμισο συνέχισε φτάνοντας στην οδό Grote Daalstraat.

#Terrorisme – VIDEO
Parcours du 3ème auteur de l'attentat de Brussels Airport – Zaventem.https://t.co/ggF9one7uG pic.twitter.com/LRGWiVBhVi

Avis de recherche (@police_temoin) April 7, 2016

Το πανωφόρι του μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες στους αστυνομικούς αν εντοπιστεί, ενώ επισημαίνεται πως ο άνδρας φορούσε σκούρο παντελόνι και καφέ υποδήματα με λευκή σόλα.

Terrorism – VIDEO – Route of the 3d offender of the attack in Brussels Airporthttps://t.co/ggF9one7uG pic.twitter.com/h7T8W9xdOh

Avis de recherche (@police_temoin) April 7, 2016

Καλούνται, λοιπόν, όσοι είδαν τον ύποπτο, αλλά και αν έχουν δει το πανωφόρι του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία των Βρυξελλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα