Βροχές και ισχυροί βοριάδες από σήμερα

21:38 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η απότομη ενίσχυση των ανέμων στην ανατολική και νότια χώρα, αλλά και στην Αττική σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος με νέα ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook προειδοποιεί ότι όσο περνάει η ώρα οι άνεμοι θα ενισχύονται ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα όπως γράφει η Κυριακή αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη μέρα καθώς θα είναι πολύ βροχερή και στην Αττική.

Όπως γράφει αναλυτικά:

ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ…!
Όπως ακριβώς σας τα είχα αναφέρει με ανακοινώσεις μου εδώ στο FB, στα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site της χώρας αλλά και σαφώς στα δελτία καιρού στο Έψιλον με τον Ν. Ευαγγελάτο :
Λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα η απότομη ενίσχυση των ανέμων στην ανατολική και νότια χώρα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής). Εκτιμώ πως αυτό έχει γίνει αντιληπτό για όλους τους κατοίκους του νομού Αττικής.
Προσοχή σας παρακαλώ, διότι ώρα με την ώρα, οι άνεμοι θα ενισχύονται περαιτέρω!
Άρα, μην παρκάρετε κάτω από δέντρα που είναι ετοιμόρροπα και επίσης προσέξτε τις γλάστρες που έχετε στα μπαλκόνια σας ή ακόμη και άλλα μικροαντικείμενα που ενδεχομένως να παρασυρθούν από τις ισχυρές ριπές του ανέμου, που θα πνέει κατά διαστήματα με εντάσεις 7-8 και τοπικά ίσως 9 μποφόρ (ως ριπές) έως και την Κυριακή.
** ΠΡΟΣΟΧΗ **
Η Κυριακή, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, θα είναι μια ιδιαιτέρως βροχερή ημέρα για την Αττική. Αν έχετε οργανώσει εκδηλώσεις στην ύπαιθρο ή άλλες εξωτερικές εργασίες, παρακαλώ να τις αναβάλετε για να είστε σίγουροι. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε εφόσον αναμένεται τόσο άστατος καιρός για τις περισσότερες περιοχές του νομού.
ΥΓ : Αν θέλετε, μπορείτε από κάτω με σχόλια σας, να μας δίνετε αναφορές για τους ανέμους ή τις τυχόν βροχοπτώσεις στις περιοχές σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα