Βρήκαν ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα σε κόλπο της Κοπεγχάγης, ενώ αναζητούν Σουηδή δημοσιογράφο (BINTEO)

12:05 22/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα πτώμα ακέφαλο και ακρωτηριασμό, από το οποίο λείπουν τα χέρια και τα πόδια, εντοπίστηκεσε κόλπο της Κοπεγχάγης εκεί, όπου η αστυνομία αναζητεί το πτώμα της Σουηδής δημοσιογράφου, Κιμ Βαλ, που φέρεται να είχε ένα δυστύχημα στο υποβρύχιο του Δανού πολυεκατομμυριούχου εφευρέτη, Πέτερ Μάντσεν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πτώμα εντοπίστηκε λίγες ώρες αφού ο Μάντσεν αποκάλυψε ότι η 30χρονη δημοσιογράφος σκοτώθηκε στο υποβρύχιό του, σύμφωνα με την αστυνομία και ο ίδιος πέταξε το

πτώμα της στη θάλασσα.

Οι αστυνομικές αρχές της Κοπεγχάγης σε συνέντευξη Τύπου τόνισαν είναι πολύ νωρίς να πουν οτιδήποτε για την ταυτότητα του πτώματος.

Τη σορό της γυναίκας εντόπισε διερχόμενος ποδηλάτης στην όχθη του Κόλπου Køge, όπου ο Μάντσεν είχε υποδείξει στους αστυνομικούς ως το σημείο που πέταξε το άψυχο σώμα της Βαλ.

Το πτώμα έχει σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι δύτες εξακολουθούν τις έρευνες στην περιοχή.

Η Κιμ Βαλ τελευταία φορά εθεάθη στο υποβρύχιο «Ναυτίλος» μαζί με τον Μάντσεν στις 10 Αυγούστου. Ο Δανός διασώθηκε από το Ναυτικό της χώρας την επόμενη ημέρα, όταν το υποβρύχιό του βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κοπεγχάγης.

Στη συνέχεια συνελήφθη αφότου η οικογένεια της δημοσιογράφου ανέφερε την εξαφάνισή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα