Βρέθηκε ο άγνωστος εγγονός του Στάλιν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

10:26 7/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Στη Σιβηρία εντοπίστηκε ο άγνωστος εγγονός του Γιόσεφ Στάλιν και πρόκειται για έναν 67χρονος συνταξιούχο.
Έπειτα από εξέταση DNA αποκαλύφθηκε ότι ο Γιούρι Νταβίντοφ είναι εγγονός του Στάλιν καθώς είχε αφήσει έγκυο τη 14χρονη ερωμένη του και γιαγιά του συνταξιούχου.

Η ανάλυση απέδειξε περίτρανα ότι ο Νταβίντοφ έχει άμεση καταγωγή και σχέση με τον Σοβιετικό δικτάτορα.

O άνδρας είχε υποφέρει αρκετά χρόνια από τους νόμιμους κληρονόμους του Στάλιν που τον κατηγορούσαν ως ψεύτη, απατεώνα και καιροσκόπο, που είχε στόχο μόνο την

περιουσία τους.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να προστατεύσω το όνομα της γιαγιάς μου και των γονιών μου» δήλωσε στην εφημερίδα που αποκάλυψε την είδηση The Siberian Times, ο 67χρονος άνδρας. «Είχα προετοιμαστεί αρκετό καιρό γι’ αυτό το τεστ και είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια του Στάλιν επιτέλους αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα» τόνισε ο Γιούρι Νταβίντοφ.

Η γιαγιά του, Λίντια Πλατάνοβνα Περεπρίγινα, ένα ορφανό που γεννήθηκε το 1900, ζούσε μαζί με τον Στάλιν από τα 14 της χρόνια, όταν εκείνος είχε εξοριστεί από την τσαρική κυβέρνηση στη Σιβηρία.

Είχε ήδη αποκτήσει ένα παιδί μαζί του στα 15 της αλλά το παιδί πέθανε κατά τη γέννησή του. Ο πατέρας του Νταβίντοφ, Αλεξάντερ, γεννήθηκε το 1917, τη χρονιά της Επανάστασης των Μπολσεβίκων και ο Στάλιν έφυγε από τη Σιβηρία οπότε δεν συνάντησε ποτέ τον γιο του. Ο Αλεξάντερ απέκτησε δύο παιδιά από τα οποία ζει μόνο ο Γιούρι. O ίδιος ενημερώθηκε για την καταγωγή του στα 20 του χρόνια από τους γονείς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα