Βρετανική αθλητική εκπομπή «επιτίθεται» στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

08:41 9/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Με απαξιωτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησαν οι συμμετέχοντες σε πάνελ αθλητικής εκπομπής στο βρετανικό Sky Sports.

Όπως φάνηκε, ο διορισμός του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πορτογάλου Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία της Χαλ προκάλεσε την αντίδραση του Πολ Μέρσον, που ήθελε Βρετανό προπονητή. Μάλιστα,

δεν δίστασε να μιλήσει απαξιωτικά για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος κέρδισε τον τίτλο με τον Ολυμπιακό.

«Κι εγώ θα μπορούσα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, χωρίς πλάκα», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. «Το έχουν κερδίσει 107 φορές σε 106 χρόνια. Γιατί πρέπει πάντα να είναι ξένος ο προπονητής; Δεν έχω τίποτα με τους ξένους προπονητές. Ο Κλοπ, ο Γκουαρντιόλα, είναι τοπ. Αλλά τι παραπάνω έχει εκείνος από τον Γκάρι Ράουετ;».

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στο πάνελ επέμειναν ότι δεν θα πρέπει να προτιμώνται ξένοι τεχνικοί, με τον Τζεφ Στέλινγκ να σημειώνει ωστόσο ότι ο Σίλβα είχε 17 σερί νίκες με τον Ολυμπιακό. Ο Μέρσον εξεμάνη εκ νέου προχωρώντας σε νέα «επίθεση» στους πρωταθλητές Ελλάδας και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα έπρεπε να σε νοιάζει η ποιότητα του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Ρώτησε κόσμο, αυτό μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να μου πεις με ποιον θα παίξει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες, γιατί δεν βγάζουν πρόγραμμα. Εκεί φτιάχνουν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μήνα με το μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα