Βρετανία: Στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός

12:03 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Το όνομα του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας Ντέμιαν Γκριν εμπλέκεται στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ταλανίζει τη χώρα.

Σύμφωνα με καταγγελία της 31χρονης ακαδημαϊκού και αρθρογράφου Κέιτ Μόλτμπι, ο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της πολιτικός και φίλος των γονιών της την άγγιξε ανάρμοστα στο γόνατο σε επαγγελματική τους συνάντηση το 2015.


Σύμφωνα με το άρθρο της στους London Times, οι δυο τους είχαν συναντηθεί ώστε η ίδια να τον συμβουλευθεί γα μια εργασία επί της πολιτικής ζωής που είχε αναλάβει. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να της είπε κάποια στιγμή ότι θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ξεκινήσει μία πολιτική σταδιοδρομία, πριν γυρίσει τη συζήτηση στις σεξουαλικές σχέσεις στο Γουέστμινστερ. Έπειτα, πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είχε μεγάλη κατανόηση και μετά αγγιξε το γόνατό της έστω και στιγμιαία. «Ήταν τόσο σύντομο ώστε μπορούσε σχεδόν να αρνηθεί ότι έγινε», αναφέρει η ακαδημαϊκός.

Όπως επισημαίνει, απέφευγε τον κ. Γκριν επί ένα χρόνο, όταν κάποια στιγμή της έστειλε μήνυμα όπου σχολίαζε ότι είχε θαυμάσει μία φωτογραφία της σε εφημερίδα στην οποία φορούσε κορσέ, ζητώντας της παράλληλα να συναντηθούν.

Εκείνος με δήλωσή του χαρακτηρίζει «απολύτως και εντελώς αναληθές» το ότι έκανε κάποια ενέργεια σεξουαλικού περιεχομένου έναντι της Μόλτμπι ενώ σχετικά με το μήνυμα είπε ότι της το έστειλε καθώς τη θεωρούσε φίλη του.

The post Βρετανία: Στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα