Βούτσης: Θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη το «ναι»

16:01 28/6/2015 - Πηγή: Aixmi

«Θα το λάβουμε πάρα πολύ σοβαρά υπόψη μας. Είπε ο πρωθυπουργός ότι θα το σεβαστεί, το τι θα κάνουμε θα το δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας το πρωί στο MEGA Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι η κίνηση της κυβέρνησης «ήταν αποφασιστική κίνηση παρεμβολής λαϊκού παράγοντα στις διαπραγματεύσεις, με τα ρίσκα της, αλλά

ήταν ένα επιπλέον ζήτημα δεν το λέω χαρτί γιατί σέβομαι το λαό«.

Αναφορικά με τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων είπε πως «το τι θα γίνει αυτές τις μέρες, πόσο θα μείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι με την ΕΕ, με τους θεσμούς για συζήτηση, εάν ωριμάσει κάτι εν τω μεταξύ, εάν υπάρξει ο χρόνος έτσι ώστε να μετρήσουν όλοι και το αποτέλεσμα της Κυριακής και αμέσως ύστερα να πάμε σε μια πιο εντατική συζήτηση έχοντας πια τα όρια μέσα στα οποία ο λαός θα θέλαμε να κινηθεί, όλα αυτά είναι θέματα που είναι πάνω στο τραπέζι».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην φθάσει η κυβέρνηση στο δημοψήφισμα, ούτε όμως και να συνομολογήσει μια συμφωνία «πριν να μιλήσει ο λαός» αλλά πρόσθεσε πως «το ότι θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση και θα έχουμε ανοιχτούς τους διαύλους έτσι ώστε να βελτιώνεται συν τω χρόνω η όποια πρόταση, αυτό θα το κάνουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα