«Βούλιαξαν» οι Σέρρες από την 3η διεθνή επιχειρηματική έκθεση της SerExpo 2017

16:34 2/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Η τρίτη κατά σειρά διεθνής επιχειρηματική έκθεση της SerExpo 2017 ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στις Σέρρες με μεγάλη επιτυχία.

Η διοργάνωση κατάφερε μέσα σε τρείς μέρες να «βουλιάξουν» τις Σέρρες από τον κόσμο. Πρόκειται για μία επιχειρηματική έκθεση η οποία διεξάγεται στο κέντρο της πόλης και τη διοργανώνει το Επιμελητήριο των Σερρών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ,Χρήστος Μέγκλας

, ο εμπνευστής της ιδέας να στεγάσει όλους τους επιχειρηματίες –εκθέτες στο κέντρο της πόλης και συγχρόνως πολιτιστικές εκδηλώσεις να εμπλουτίσουν την διοργάνωση, κέρδισε για ακόμα μία χρονιά το στοίχημα. Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος και οι δημότες έδωσαν και φέτος ραντεβού στη SerExpo 2017.

Πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών πάνω από 160 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες της έκθεσης. Στη SER-EXPO 2017 φιλοξενήθηκαν 70 Επιχειρηματικές Αποστολές από Βαλκάνια, Τουρκία, καθώς και από Διμερή & Εθνικά Επιμελητήρια Ξένων Χωρών.


Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για καινοτόμες επιχειρήσεις με ξεχωριστά σερραϊκά προϊόντα ,όπως για τη Σπιρουλίνα ,για το γάλα γαϊδάρας αλλά και για τα τσιπς από δημητρικά και πατάτα .Από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, που έπεσε η «αυλαία» της SerExpo, την έκθεση υπολογίζεται πως επισκέφτηκε πάνω από 80.000 κόσμος.

Στο πολιτιστικό πρόγραμμα της 3ης Διεθνούς επιχειρηματικής έκθεσης συμμετείχαν αγαπημένοι καλλιτέχνες. Την πρώτη μέρα οι Σερραίοι απήλαυσαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Σάββατο την Άννα Βίσση ενώ οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τις Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα