Βομβιστική επίθεση στο Ι.Χ της μητέρας του δημάρχου Πάφου

14:43 25/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αμαλιάδοςπ, ερίπου στις 04:05 τα ξημερώματα. Το όχημα είναι της 66χρονης μητέρας του Δημάρχου Πάφου και αυτό ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή κάτω από την οικία της.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως συνεπεία της έκρηξης το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ

ζημιές έχουν προκληθεί και στην κατοικία.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των πυροτεχνουργών φαίνεται ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδια βόμβα η οποία περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται ενώ στο μέρος έσπευσαν και πυροτεχνουργοί για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου απέδωσε τη βομβιστική επίθεση σε έξι κυκλώματα. Σε δηλώσεις του κάλεσε τη συντεταγμένη πολιτεία να κινηθεί άμεσα αφού τη δράση κατά ενός Δημάρχου, όπως είπε, μπορεί αύριο να ακολουθήσει δράση των κυκλωμάτων αυτών κατά άλλων θεσμικών φορέων.

Ο δήμαρχος Πάφου έκανε συγκεκριμένα λόγο για κύκλωμα ναρκωτικών το οποίο στην Πάφο όπως είπε ελέγχεται από άτομο που είναι γνωστό στην Αστυνομία. Μίλησε επίσης για κυκλώματα στον χώρο της αρχαιοκαπηλείας, τον ηλεκτρονικό τζόγο, το ποδόσφαιρο, για μεγαλοεπιχειρηματία που προέβη σε παρεμβάσεις σε Φόρο και Πολεοδομία και για πρώην τραπεζίτη που όπως ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος έδινε δάνεια έναντι μίζας που λάμβανε.

Άτομο που εμπλέκεται σε ένα από τα έξι αυτά κυκλώματα, τόνισε ο Δήμαρχος Πάφου, βρίσκεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια κατά του οικογενειακού του περιβάλλοντος και επεσήμανε ότι τα άτομα αυτά πρέπει να τα «τσακίσει» το κράτος.

Πηγή: Φιλελεύθερος

The post Βομβιστική επίθεση στο Ι.Χ της μητέρας του δημάρχου Πάφου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα