Βόμβα από ESPN: Οι Ουόριορς θέλουν τον… Λεμπρόν!

10:40 1/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Βόμβα μεγατόνων έριξε το ESPN αφού ανέφερε ότι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα προσπαθήσουν να υπογράψουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς εάν και εφόσον μπορέσουν να δώσουν maximum συμβόλαιο. Σε σχετικό ρεπορτάζ του Κρις Χέινς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και θα κάνουν προσπάθεια να τον υπογράψουν εάν και εφόσον μπορέσουν να του προσφέρουν maximum συμβόλαιο.

Για την ακρίβεια θέλουν να κάνουν ραντεβού το ερχόμενο καλοκαίρι

με τον «βασιλιά του ΝΒΑ, ο οποίος θα είναι για 3η φορά στην καριέρα του unrestricted free agent.

Μάλιστα αναφέρει ότι και ο ΛεΜπρόν από τη πλευρά του είναι ανοικτός στο να συζητήσει με τους Ουόριορς, με την προϋπόθεση να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στο salary cap της ομάδας.

Το αρχόμενο καλοκαίρι ο Τζέιμς αναμένεται να απορρίψει τα 35,6 εκατομμύρια δολάρια που ορίζει η δική του οψιόν, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το γεγονός να υπογράψει και πάλι στους Καβαλίερς.

Εκτός των άλλων υπάρχει και ένα ακόμα σενάριο. Αυτό του sign and trade, με τις πληροφορίες του ESPN να αναφέρουν ότι οι Ουόριορς θα δώσουν τους Κλέι Τόμπσον και Αντρέ Ιγκουοντάλα στους Καβς για τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Βόμβα από ESPN: Οι Ουόριορς θέλουν τον… Λεμπρόν! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα