Βίντεο – σοκ: Η Αντζελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών

20:50 9/7/2014 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα βίντεο διάρκειας 16 λεπτών, που αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο του κόσμου, η εικόνα της Αντζελίνα Τζολί σοκάρει… Για πρώτη φορά, η λατρεμένη ηθοποιός εμφανίζεται υπό την επήρεια ναρκωτικών, εμφανώς εξαντλημένη, χλομή και εξασθενημένη να μιλά στο τηλέφωνο.

Το βίντεο, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το National Enquirer, είχε μαγνητοσκοπήσει το 1999 ένας έμπορος ναρκωτικών, καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ο Φράνκλιν Μέγερ.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως το βίντεο τραβήχτηκε με τη συγκατάθεση της ίδιας της Τζολί στο σπίτι της στο Μανχάταν, όπου πήγε μετά από τηλεφώνημα της ίδιας, που ζητούσε να της πάει ηρωίνη και κοκαΐνη. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται, σύμφωνα με τον έμπορο ναρκωτικών να μιλάει με τον πατέρα της για κάποιο οικογενειακό τους θέμα.

Ο Μέγερ μιλώντας στο National Enquirer, δήλωσε πως η Τζολί ήταν πελάτισσά του για πολλά χρόνια. Η βραβευμένη με ‘Οσκαρ ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι υπήρξε χρήστης ναρκωτικών, περιγράφοντας εκείνα τα χρόνια της ζωής της ως μια σκοτεινή και επικίνδυνη περίοδο και ότι ήταν τυχερή που επέζησε.

Δείτε το βίντεο του National Enquirer:

http://www.youtube.com/watch?v=UU3YFI2khmM#t=177

Keywords
Τυχαία Θέματα