Βενιζέλος: Σήμερα καταρρέει η μυθολογία της αντιμνημονιακής αντίληψης (ΒΙΝΤΕΟ)

01:15 16/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα καταρρέει η μυθολογία της αντιμνημονιακής αντίληψης, υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για την έγκριση της συμφωνίας με τους δανειστές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου

ανέφερε: «Μας λέει η κυβέρνηση το δίλημμα είναι τραγικό: ή το συγκεκριμένο σκληρό μνημόνιο ή Grexit, ασύντακτη χρεοκοπία, καταστροφή.
Μα αυτό λέγαμε αλλά γινόμασταν αντικείμενο λοιδορίας, χλευασμού, επίθεσης. Αν λοιπόν αυτό που λέει η Βουλή σήμερα και θα το πει με την ψήφο της είναι ότι στο δίλημμα ή μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ, ασύντακτη χρεοκοπία, καταστροφή, η απάντηση είναι ναι στο μνημόνιο, τότε αυτό έχει σημασία για το μέλλον αλλά έχει και μια σημασία για το παρόν και το παρελθόν«.

«Εδώ περνάμε από τη μυθολογία στην πραγματικότητα, από τη συκοφαντία στην αλήθεια» πρόσθεσε.

Τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε: «Πρέπει να ξέρουμε από τον Πρωθυπουργό αν η κυβέρνησή του και οι συγκεκριμένοι υπουργοί αναλαμβάνουν την ευθύνη του νομοσχεδίου αλλά και της εκτέλεσης αυτών που περιέχονται στον ψηφισμένο από τη Βουλή νόμο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μια κυβέρνηση με δυο πλειοψηφίες. Μια πλειοψηφία αντιμνημονιακή για τα καλά νομοσχέδια, τα αθώα και μια πλειοψηφία εθνικής ευθύνης για τα δύσκολα νομοσχέδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα