Βενιζέλος: Είχες το στικάκι και το μοίρασες στα ΜΜΕ -Τσίπρας: Αυτογελοιο​ποιείσαι

22:58 17/1/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ότι είχε στα χέρια του το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ και, δια του διευθυντή του γραφείου του Νίκου Παππά, την έδωσε στον Κώστα Βαξεβάνη προς δημοσίευση. Επιχείρησε, έτσι, να τεκμηριώσει την καταγγελία του ότι ο Σύριζα ήταν εμπνευστής και αυτουργός της εναντίον του σκευωρίας.

Ο

Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να απαντήσει επί τοις ουσίας στη βαρύτατη κατηγορία και περιορίστηκε στη γενική παρατήρηση ότι «από την αυτοενοχοποίηση ο κ. Βενιζέλος πέρασε στην αυτογελοιοποίηση».

Αυτή ήταν η κορύφωση της σφοδρότατης σύγκρουσης στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατονόμασε τον πρώην επικεφαλής του ΔΟΕ Γιάννη Διώτη ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης, με την έννοια ότι αντέγραψε το περίφημο στικάκι και το έδωσε στον Σύριζα, ο οποίος -όπως είπε- προσπάθησε με αυτό το «όπλο» να πετύχει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την ανατροπή της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την κατηγορία ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη της υπόθεσης για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα επιχειρηματιών και εκδοτών ΜΜΕ της διαπλοκής, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος έπρεπε να ζητήσει να γίνει διερεύνηση ώστε να διαλυθούν όλες οι σκιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα