Βασίλης Λεβέντης για Σκοπιανό: «Πηγαίνουμε σε μία προδοσία»

15:08 2/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Το φόβο του ότι η κυβέρνηση με τη στήριξη κομμάτων της αντιπολίτευσης θα εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ» είπε στο

ραδιόφωνο Πρώτο Θέμα και συμπλήρωσε:

«Θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».

Ο Βασίλης Λεβέντης πιστεύει ότι θα μπορούσε να βρεθεί μία καλή λύση με οικονομικά ανταλλάγματα στα Σκόπια, κάτι που θα προτείνει σε ενδεχόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών:

«Θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

Επίσης επανέλαβε τη θέση του για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης:

«Πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί».

The post Βασίλης Λεβέντης για Σκοπιανό: «Πηγαίνουμε σε μία προδοσία» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα