Βάφτιση για κλάματα – Ο παππούς έδειρε τον νονό – Αιτία πολέμου το… όνομα

11:44 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον γιο τους ετοιμαζόταν να βαφτίσει ένα ζευγάρι στην Πάτρα όταν λεπτά πριν αρχίσει το μυστήριο οι γονείς του άνδρα ρώτησαν τον νονό τι όνομα θα δώσει στον εγγονό τους. Εκείνος αποκάλυψε πως η νύφη τους τού ζήτησε να το ονομάσει Νίκο καθώς το είχε ταμένο στον άγιο Νικόλαο.

Η αποκάλυψη έκανε έξαλλους πεθερό και πεθερά που επιτέθηκαν φραστικά στη νύφη τους και τον νονό ζητώντας του μάλιστα να δώσει στο παιδί το όνομα του ηλικιωμένου άνδρα.

Παρά

τις προσπάθειες που έκανε ο γιος τους να τους ηρεμήσει, οι γονείς του δεν δέχονταν κουβέντα, με τον παππού να απειλεί τον κουμπάρο ακόμη και με ξυλοδαρμό, σε περίπτωση που δεν ακούσει το όνομά του.

Η κατάσταση εκτονώθηκε προσωρινά όταν ο ιερέας κάλεσε τους γονείς και τον νονό να προσέλθουν για να ξεκινήσει το μυστήριο. Όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα, ο νονός του παιδιού αναφώνησε δυο ονόματα. Αυτό το οποίο είχε τάξει η μητέρα και το οποίο ήταν Νικόλαος και του διαμαρτυρόμενου παππού που ήταν Άγγελος.

Το μυστήριο ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα έντασης, καθώς ο παππούς από το σόι του άνδρα δεν μπορούσε να δεχθεί με τίποτα πως ήταν η δεύτερη επιλογή ανάμεσα σε δύο ονόματα.

Τα πράγματα βγήκαν εκ νέου εκτός ελέγχου όταν οι λίγοι προσκεκλημένοι πήγαν σε εστιατόριο για να γευματίσουν με τον παππού να επιτίθεται εκ νέου στη νύφη και τον κουμπάρο, τον οποίο δεν έπαψε στιγμή να απειλεί, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αναγκαστεί να σηκωθεί και να φύγει από το τραπέζι, φωνάζοντας ότι έμπλεξε με τρελούς και ότι την ημέρα που έγινε νονός κάποιοι τον κόλασαν.

Πηγή: dete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα