Τζανακόπουλος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στήνουν φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων

14:13 7/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζοντάς την προβοκατόρικη και εγκληματική ενέργεια ενώ εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Τέτοιες προβοκατόρικες, εγκληματικές ενέργειες δεν είναι ανεκτές σε ένα ευνομούμενο κράτος» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε αμέσως μετά το συμβάν με τον υπουργό Προστασίας

του Πολίτη και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και επεσήμανε ότι οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες.

Αμέσως μετά επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα, τέτοιου είδους περιστατικά, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ όσο και τη Νέα Δημοκρατία, που έσπευσαν να στήσουν ένα φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες.

Ειδικότερα για τη Νέα Δημοκρατία, είναι πλέον φανερό ότι σε συνθήκες κατάρρευσης του αντιπολιτευτικού της αφηγήματος και παντελούς έλλειψης πολιτικού σχεδίου, επενδύει διαρκώς σε μια ακραία συντηρητική ατζέντα».

Καταλόγισε μάλιστα στον πρόεδρο της ΝΔ ότι «πλέον βρίσκει μοναδικό καταφύγιο στην παραδοσιακή ατζέντα της ακροδεξιάς: τον φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια» και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ επιμένει να εκτίθεται. Είτε αυτοεξευτελιζόμενη, παραθέτοντας χυδαία ψεύδη, που έπειτα τα αποδίδει ανερυθρίαστα στον Πρωθυπουργό, είτε εκμεταλλευόμενη μεμονωμένες εγκληματικές ενέργειες, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις».

Σε άλλο σημείο επεσήμανε: «Όταν για παράδειγμα τον Ιανουάριο του 2013 άγνωστοι επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, τότε δεν είχαμε να κάνουμε με ανομία, αλλά τότε έφταιγε πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν την παραμονή των εκλογών του 2014 άγνωστοι επιτέθηκαν με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τότε δεν ήταν ανομία, τότε έφταιγε πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα για μία προβοκατόρικη εγκληματική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, πάλι φταίει η σημερινή κυβέρνηση».

The post Τζανακόπουλος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στήνουν φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα