Τσολιάς Ελληνοφρένειας: Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια

11:52 4/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» ξεσπά κατά Alpha και Δήμου Βερύκιου για το κόψιμο της εκπομπής, μιλώντας στην εκπομπή «30+3» της WebTv του Myportal.gr , ενώ δεν αφήνει ασχολίαστο οτιδήποτε παράδοξο συμβαίνει στη χώρα και όχι μόνο.

Περιγράφει πώς η εκπομπή πέρασε από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση, πώς εξελίχθηκε και τελικά πώς λογοκρίθηκε ενώ εξηγεί γιατί δεν δέχτηκαν την πρόταση της ΕΡΤ. Σχολιάζει τι είναι αριστερά, τι υποσχέθηκε

αυτή η κυβέρνηση και τελικά τι έκανε.

Μεταξύ άλλων λέει: «Από το ΣΚΑΪ φύγαμε μόνοι μας, τώρα μας κόψανε, τελείως, μας λογοκρίνανε. Κάθε βλακεία δεν θα μείνει αναπάντητη. Η θέση της σάτιρας είναι απέναντι στην εξουσία, όποιος κι αν είναι στην εξουσία. Ο «πολιτικός» χώρος που με καλύπτει είναι απέναντι από την εξουσία. 35 άτομα έμειναν άνεργα μετά το κόψιμο του Alpha«.

Επίσης, πρόσθεσε: «Θα πάμε εκεί που νιώθουμε περισσότερο ελεύθεροι, όπως νιώθαμε στον Alpha αλλά όχι πια. Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια. Κάνει 3% όταν βγαίνει ή όταν κάνει εμφάνιση και λέει τις χαζομάρες που λέει. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας είναι είδος από μόνο του δεν κόβεται, μόνο λογοκρίνεται».

The post Τσολιάς Ελληνοφρένειας: Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα