Τσίπρας: Δώστε μας άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία

08:48 16/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Ισχυρή εντολή διακυβέρνησης με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από τη Λάρισα, στο πλαίσιο ανοιχτής ομιλίας του στο κέντρο της πόλης.

«Το δίλημμα της Κυριακής είναι απλό: θέλουμε την Ελλάδα

των πολλών ή την Ελλάδα των λίγων; Την Ελλάδα της προόδου ή της συντήρησης; Ποιούς επιθυμούμε να μας κυβερνήσουν την επόμενη τετραετία; Η Ν.Δ. ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Δώστε τη δύναμή σας στο ΣΥΡΙΖΑ, δώστε στο ΣΥΡΙΖΑ άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στάθηκε για μία ακόμη φοράστο θέμα της διαπλοκής και των συμφερόντων, σημειώνοντας ότι «τώρα, που η οικονομική ολιγαρχία και το κατεστημένο της διαπλοκής συσπειρώνονται ανοιχτά γύρω από τη Ν.Δ., ο λαός μας έχει ξεκάθαρα μία -και μόνον μία- επιλογή: «Να συσπειρωθεί γύρω από τη μόνη πολιτική δύναμη που τους τρομάζει. Γιατί απειλεί τα συμφέροντά τους με πράξεις – όχι στα λόγια. Με στόχο να βάλει τέλος στα προνόμιά τους».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλο αυτό το σύστημα συμφερόντων που παίζει αυτές τις τελευταίες ημέρες τα ρέστα του, την Κυριακή θα δεχτεί το τρίτο και τελειωτικό χτύπημα στη κάλπη», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται την Πάτρα, όπου στις 19:30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα