Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα βλέμματα στο Βόλφσμπουργκ

15:53 8/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Όλο το ενδιαφέρον απόψε θα είναι στραμμένο στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έως ότου ακουστεί το σφύριγμα της λήξης στους δύο αγώνες του τρεις ομάδες θα παλεύουν για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη δυάδα και να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Η κατάσταση, αν και μπερδεμένη βαθμολογικά, εν τούτοις είναι απλή: η Βόλφσμπουργκ προκρίνεται σίγουρα με ισοπαλία και θα είναι πρώτη με νίκη, η Γιουνάιτεντ περνά σίγουρα μόνο με νίκη, αλλά κινδυνεύει

να μείνει εκτός με κάθε άλλο αποτέλεσμα.

Η Αϊντχόφεν προκρίνεται με νίκη ή και με ισοπαλία, αρκεί να χάσουν οι Άγγλοι στη δεύτερη περίπτωση, ενώ ακόμη και η ουραγός ΤΣΣΚΑ μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, αφού με νίκη θα πάρει την τρίτη θέση στην ισοβαθμία με τους Ολλανδούς και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στον 1ο όμιλο η Ρεάλ είναι μαθηματικά πρώτη και η Παρί δεύτερη, ενώ για την τρίτη θέση, όπου ισοβαθμούν Σαχτάρ και Μάλμε, οι Ουκρανοί υπερτερούν στην ισοβαθμία κι αυτό σημαίνει ότι οι Σουηδοί χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στον 3ο όμιλο, Μπενφίκα και Ατλέτικο που παίζουν μεταξύ τους στη Λισσαβόνα έχουν ήδη προκριθεί, ενώ στους «αετούς» αρκεί μια ισοπαλία για να τερματίσουν πρώτοι. Η Γαλατάσαραϊ, από την πλευρά της, θα είναι τρίτη αν δεν χάσει από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Κωνσταντινούπολη.

Ομοίως στον 4ο όμιλο, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται ήδη στις 16, με τους Ιταλούς να χάνουν την πρωτιά αν ηττηθούν στη Σεβίλλη και οι «πολίτες» νικήσουν την Γκλάντμπαχ, με τους Γερμανούς να χάνουν την τρίτη θέση μόνο αν ηττηθούν και ταυτόχρονα η ομάδα της Ανδαλουσίας νικήσει τη Γιουβέντους.

Το πρόγραμμα (οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45):

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλμε
Παρί Σεν Ζερμέν-Σαχτάρ Ντόνετσκ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Βόλφσμπουργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γαλατάσαραϊ-Αστάνα

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ
Σεβίλλη-Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα