Τρικυμία μετά το «ναι» Βενιζέλου στην αναδοχή από ομόφυλους

20:25 3/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Εμφύλιος στο Κίνημα Αλλαγής ξέσπασε μετά τη δήλωση τού Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ τής αναδοχής παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια. Ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τού επετέθη, λέγοντας ότι περιμένει τώρα να τον υμνήσουν οι Συριζαίοι, και τον ειρωνεύτηκε με τη φράση «την Κυριακή χτίζει και την Πέμπτη γκρεμίζει».

Ο πρώην πρόεδρος τού ΠΑΣΟΚ απάντησε με αυστηρότητα στον βουλευτή Αρκαδίας, υποηραμμίζοντας ότι δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας και συνιστώντας του να έχει μεγαλύτερη συστολή. «Κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού», επισήμανε.

Όλα ξεκίνησαν με αναρτήσεις Κωνσταντινόπουλου στο Twitter εναντίον Βενιζέλου:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
‏ @Odysseas_
Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων!
Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
‏ @Odysseas_
«Δεν φτάσαμε ως εδώ, με κόπο, κόστος για να «ψηφίσουμε» την αναδοχή μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Φώφη Γεννηματά παραμένει προσηλωμένη στην αυτόνομη και αυτοδύναμη πορεία μας, για να γίνει η Παράταξή μας ο προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ»

Και η απάντηση τού πρώην προέδρου τού ΠΑΣΟΚ:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Τρικυμία μετά το «ναι» Βενιζέλου στην αναδοχή από ομόφυλους

The post Τρικυμία μετά το «ναι» Βενιζέλου στην αναδοχή από ομόφυλους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi