Τρέλα! Σπανούλης, Γκριν και Μάντζαρης «ραπάρουν» για χάρη του Final Four!

18:15 16/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Δείτε τους παίκτες των 4 ομάδων που συμμετέχουν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, συμπεριλαμβανομένων των Σπανούλη, Γκριν και Μάντζαρη, να «ραπάρουν» για να προαναγγείλουν το μεγάλο γεγονός!

Η EuroLeague επιφύλασσε μία έκπληξη στους φίλους της διοργάνωσης, βάζοντας τους παίκτες των 4 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο προσεχές Final Four της Κωνσταντινούπολης (19-21/5) να «ραπάρουν» για χάρη της!

Για χάρη του Ολυμπιακού το «παρών» στο VIDEO δίνουν οι Βασίλης Σπανούλης, Έρικ Γκριν και Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ ακόμα βρίσκουμε τους Γιόνας Μασιούλις, Άντονι Ράντολφ και Ντόντα Ντρέιπερ της Ρεάλ, Νάντο Ντε Κολό, Άαρον Τζάκσον και Αντρέι Βοροντσέβιτς της ΤΣΣΚΑ και τους Εκπε Ούντο, Πέρο Άντιτς και Τζέιμς Νάναλι της Φενέρμπαχτσε!

Όσο για τον στίχο του τραγουδιού που ακούγεται κυρίως; «Go Hard, Don’t Quit», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «πάλεψε σκληρά και μην τα παρατάς».

Απολαύστε το τρομερό βίντεο:

Πηγή: euroleague.sport24.gr

Keywords