Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του Σκάι από χημικά

18:44 21/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Τραυματίστηκε στο μάτι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Λάππας από χημικά που έριξαν αστυνομικοί έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στο Κολωνάκι, το οποίο «πολιορκούσαν» συγκεντρωμένα μέλη τής ΛΑΕ και άλλων συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς.

Η ένταση ξεκίνησε όταν αντιπροσωπεία των διαδηλωτών ζήτησε να ανέβει στο συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου διεξαγόταν ηλεκτρονικός πλειστηριασμός. Οι αστυνομικοί, που φρουρούσαν το χώρο, απέκλεισαν την είσοδο, γεγονός που οδήγησε σε διαπληκτισμούς.

Σύμφωνα

με τη Λαϊκή Ενότητα πρόκειται για ένα ακίνητο για χρέος 50,000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 48,000 ευρώ και ένα οικόπεδο για χρέος ύψους 40,000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 40,000 ευρώ.

Από τη ρίψη χημικών, ο Δημήτρης Λάππας τραυματίστηκε στο μάτι, το κάλυψε με επίδεσμο και αμέσως μετά πήγε στους άνδρες των ΜΑΤ, ζητώντας να ενημερωθεί για τα στοιχεία τους, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και ο Γιάννης Πρωτονοτάριος που είναι καθηγητής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείο (ήταν και καθηγητής τού Αλέξη Τσίπρα).

Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του Σκάι από χημικά

The post Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του Σκάι από χημικά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα