Τουρκία: Eπιχείρηση της αστυνομίας για τον μακελάρη του Reina- To selfie video του στην πλατεία Ταξίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

23:18 2/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα μεγάλη επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας στη συνοικία Ζεϊτινμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η γειτονιά έχει αποκλειστεί από τις αρχές, με ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να ετοιμάζονται να εισβάλουν σε κτίριο, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι ο τζιχαντιστής τρομοκράτης βρίσκεται σε αυτό.

Οι αρχές φαίνεται ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα μιας γυναίκας που αναγνώρισε το δράστη και ανέφερε το σημείο στο οποίο τον είδε.

dir="ltr">Turkish police reportedly closed a neighborhood and attempting to storm building Istanbul nightclub attacker believed to be in there #Turkey pic.twitter.com/VUvHJylKcR

— Rami (@RamiAILoIah) January 2, 2017

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνεται ο δράστης να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του με κινητό στην πλατεία Ταξίμ.

#BREAKING İstanbul gunman's selfie video is released by Turkish media. He is seen in Taksim Square pic.twitter.com/t2yeYGwbnM

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) January 2, 2017

Στο μεταξύ νωρίτερα στη δημοσιότητα δόθηκε άλλο ένα βίντεο που φέρεται να δειχνει τον μακελάρη αμέσως μετά το έγκλημα του να επιβιβάζεται σε ταξί έξω από το κλαμπ και να τρέπεται σε φυγή.

The footage shows how suspected ISIS militant who attacked the İstanbul night club fled the attack scene, in a taxi pic.twitter.com/4slwBeFIOi

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) January 2, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi
Τουρκία, Eπιχείρηση, Reina-, Ταξίμ,tourkia, Epicheirisi, Reina-, taxim