Τόσκας κατά ΣΚΑΪ για τις φωτιές: Η γραμμή του ήταν γραμμή της ΝΔ, ήταν γραμμή της υπερπροβολής

14:30 20/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Μέσω ΕΡΤ επιτέθηκε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σχετικά με τις πυρκαγιές.

Ο κ. Τόσκας απέρριψε κάθε κουβέντα για θεωρίες συνωμοσίας, αλλά έκανε λόγο για προβληματισμούς σχετικά με διάφορα συμφέροντα σε κάθε τόπο, επισημαίνοντας πως δεν είναι φυσιολογικό φαινόμενο οι επανειλημμένες φωτιές σε Αττική και Ζάκυνθο. Πρόσθεσε ότι ήδη έχουν συλληφθεί ορισμένα άτομα, και ερευνώνται κάποια άλλα, που παίζουν έναν περίεργο ρόλο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο

κ. Τόσκας ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε ο κ. Πολάκης και επιτέθηκε στον ΣΚΑΙ για τις πυρκαγιές, λέγοντας πως «η γραμμή του ΣΚΑΙ ήταν γραμμή της ΝΔ ήταν γραμμή της υπερπροβολής της φυσικής καταστροφής, μιας φωτιάς μεσαίου μεγέθους, η οποία με πολλές προσπάθειες απετράπη να επεκταθεί μέχρι την Πάρνηθα», όπως χαρακτήρισε την πυρκαγιά στον Κάλαμο.

«Δεν μίλησα για κλίμα αποσταθεροποίησης, μίλησα για προβληματισμούς στην Αττική, σε όλο το νησί της Ζακύνθου, στην Κεφαλονιά. Η εμπειρία μου 35 χρόνων και στο στρατό, μου επιβάλει να ψάχνουμε κάθε περίπτωση, έχουμε ήδη συλλάβει κάποιους και κάνουμε έρευνες για άλλους που κάνουν ύποπτες κινήσεις, επανέλαβε.Η μάχη που δόθηκε ήταν πολύ σκληρή, ήταν τιτάνια κι εγώ βρέθηκα τέσσερις ημέρες στο κέντρο της πυροσβεστικής», πρόσθεσε.

Επέκρινε, μάλιστα, τη ΝΔ πως καθημερινά στελέχη της απευθύνουν κατηγορίες χωρίς στοιχεία τόσο στο μέτωπο της εγκληματικότητας όσο και σ’ αυτό των φυσικών καταστροφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα