Τον σάπισαν στο ξύλο για να τον βγάλουν από το… πλήρες αεροπλάνο (BINTEO)

22:41 10/4/2017 - Πηγή: Aixmi

O CEO της αεροπορικής εταιρείας United αναγκάστηκε να ζητήσει θερμή συγγνώμη από επιβάτη τον οποίο οι υπεύθυνοι ασφαλείας πέταξαν με μπουνιές και κλωτσιές έξω από αεροπλάνο στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί ήταν πλήρες και έπρεπε να «αδειάσουν» θέσεις για να χωρέσει το πλήρωμα.

Μάλιστα ως κίνητρο στους επιβάτες τους είπαν ότι θα έχουν αποζημίωση 800 δολάρια αν αποχωρήσουν μόνοι τους και πάρουν την πτήση της επόμενης μέρας. Ο συγκεκριμένος άντρας όμως ισχυρίστηκε ότι ήταν γιατρός κι έπρεπε να φθάσει στον προορισμό του ώστε να δει τους

ασθενείς του την επόμενη μέρα.

Στο βίντεο – το οποίο δημοσίευσαν πολλά διεθνή μέσα – φαίνονται τρεις αστυνομικούς να σηκώνουν με το ζόρι τον επιβάτη από τη θέση του και, ενώ εκείνος διαμαρτύρεται, να τον σέρνουν στον διάδρομο του αεροπλάνου κατευθυνόμενοι προς την έξοδο.

Ενώ σε κάποιο σημείο του βίντεο το κεφάλι του άνδρα φαίνεται να χτυπά σε ένα από τα καθίσματα και ο ίδιος να πέφτει αναίσθητος, ενώ μεταφέρεται εκτός της πτήσης.Αργότερα φαίνεται αιμόφυρτος να κάθεται σε ένα από τα καθίσματα του αεροπλάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα