Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Αγγέλου

16:17 11/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Αγγέλου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, πέθανε σε ηλικία 65 ετών το Σάββατο, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και ετάφη στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών.

Παρών ήταν ο Κώστας Καραμανλής, με τη σύζυγό του Νατάσσα Παζαϊτη,

ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και πολλά ακόμη στελέχη της ΝΔ.

Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, αδελφού του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από το 1989, όταν ο Κώστας Καραμανλής ποφάσισε να πολκιτευτεί, μετακόμισε μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα στη Θεσσαλονίκη για να τον βοηθήσουν στην προεκλογική του μάχη.

Όταν ο Καραμανλής εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ το 1997 ανέλαβε διευθυντής του πολιτικού του γραφείου -θέση την οποια διετήρησε και στα 5,5 χρόνια πρωθυπουργίας Καραμανλή – από το 2004 έως το 2009. Η γυναίκα του, Αλεξάνδρα Αγγέλου, ήταν ιδιαίτερη γραμματέας του Κώστα Καραμανλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα