Το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Γουλανδρή (EIKONEΣ)

10:46 1/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Γουλανδρής, σε ηλικία 91 ετών. Μάλιστα, ο θάνατός του ήρθε λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Μαριέττας.

Η κηδεία του έγινε χθες από το Α Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι. Παρόντες ήταν εφοπλιστές από

Λονδίνο και Νέα Υόρκη, Έλληνες επιχειρηματίες, η βασίλισσα Ισπανίας Σοφία, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και πλήθος πολιτικών.

Συγκεκριμένα, παρών ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ όσον αφορά στον επιχειρηματικό κόσμο, το «παρών» έδωσαν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη και η Λούκα Κατσέλη.

Από την οικογένεια των Γουλανδρήδων, από Νέα Υόρκη ή Λονδίνο ήρθαν η Εύη Γουλανδρή Σωσσίδη, η Κατερίνα Γουλανδρή Καϊρη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός, ο Πέτρος Γουλανδρής, η Αλίκη Γουλανδρή, ο Γιώργος-Μιχάλης Γουλανδρής. Επίσης παρόντες ήταν ο εφοπλιστής Ευθυμίου, ο Αλέξανδρος Εμπειρίκος, ο Σπύρος Πολέμης, ο Λεωνίδας Πολέμης, η Αλεξάνδρα Καρρά, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο συγγραφέας Μανώλης Τσακίρης αλλά και ο Γιώργος με τη Λίντα Λιβανού.

Πηγή φωτό: T-Life.gr, protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα