Το πρώτο ραντεβού Α.Τσίπρα-Α.Μερκελ στο Βερολίνο

11:26 23/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Το πρώτο του τετ-α-τετ με την Ανγκελα Μερκελ θα έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο. Η σημερινή συνάντηση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για την τύχη του ελληνικού προβλήματος..

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε με τις μεταρρυθμίσεις

στη βαλίτσα

Σύμμαχος της γερμανικής πλευράς είναι το γεγονός ότι η χώρα ξεμένει από χρόνο και χρήμα, την ώρα μάλιστα που το τελευταίο ρέει με στο σταγονόμετρο και δεν λένε να ξεσφίξουν τη θηλιά.

Από την ελληνική κυβέρνηση λοιπόν, αν και δεν αποκαλύπτουν πόσες ακριβώς θα είναι οι σελίδες των μεταρρυθμίσεων, επιβεβαιώνουν ότι ο πρωθυπουργός θα προσέλθει στη συνάντηση με έναν πρώτο κατάλογο

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Βερολίνο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί γύρω στις 11 το πρωί από την Αθήνα, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για το ταξίδι προς το Βερολίνο. Στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας θα του αποδοθούν τιμές από άγημα έξω από την καγκελαρία και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και η Μέρκελ θα έχουν τη συνάντηση, στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Στις 8 το βράδυ θα γίνουν δηλώσεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στο οποίο, εκτός από τους δύο ηγέτες, θα πάρουν μέρος και πέντε συνεργάτες τους από κάθε πλευρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα