Το… μυστικό δείπνο Μητσοτάκη – Καραμανλή

14:23 9/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Παράπονα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γεύμα που διοργάνωσε ο πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης στο σπίτι του, παρουσία των συζύγων τους Μαρέβας Γκραμπόφσκι και Νατάσας Παζαϊτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το γεύμα έγινε πριν από περίπου 10 ημέρες στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει τακτική περαιτέρω προσέγγισης με τον πρώην πρωθυπουργό και το

περιβάλλον του.

«Ήταν μια εθιμοτυπικού χαρακτήρα κοινωνική συζήτηση, σε άριστο κλίμα», συνομολογούν στελέχη πέριξ των δύο πολιτικών. Ωστόσο, από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη -αναφέρει η εφημερίδα- δεν θα μπορούσε να μην τεθεί το θέμα των διαδοχικών διαφοροποιήσεων βουλευτών της «καραμανλικής» πτέρυγας από την κομματική γραμμή.

«Οφείλουμε σε αυτή την κρίσιμη φάση να έχουμε όλοι μια ενιαία φωνή», διεμήνυσε ο νυν αρχηγός του κόμματος. «Εγώ μόνο συστάσεις και προτροπές μπορώ να κάνω. Από κει και πέρα δεν παρεμβαίνω δημόσια κι αυτοί είναι μεγάλα παιδιά», είναι η μόνιμη επωδός του κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κουβέντα έφθασε και στο θέμα των εκλογών, με τον πρώην πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει πως δεν βλέπει σύντομα εξελίξεις που να οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα