Το μήνυμα του Γιώργου Δώνη πριν εξαφανιστεί: Φεύγω, μην με ψάξετε

12:48 30/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη δημοσιότητα έρχεται το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε ο Γιώργος Δώνης στη νυν σύζυγό του, Ειρήνη, λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Έλληνας τεχνικός έγραψε: «Φεύγω, επιστρέφω, μη με ψάξετε…» και αμέσως η γυναίκα του επικοινώνησε με την πρώην σύζυγό του, Δέσποινα, ζητώντας τη βοήθειά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στην αστυνομία ειπώθηκε το ακριβώς αντίθετο απ’ ό,τι στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα

ότι σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μαζί του ισχυρίστηκε ότι σε 15-20 λεπτά θα είναι στο σπίτι.

Τελικά ο 47χρονος προπονητής βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, όπου είχε καταλύσει, και το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για δουλειές υπό άκρα μυστικότητα.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου οπότε βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με αντίπαλο την Ουγγαρία στο οποίο αγωνίστηκε και ο γιος του, Τάσος. Μετά το τέλος του, περίπου στις 8 το βράδυ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα οδηγώντας ένα Land Rover, με γαλλικές πινακίδες.

Γύρω στα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Δώνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένειά του, όπως γράφει ο sport-fm.gr. Ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά και πως σε περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά θα έφτανε στο σπίτι του. Από εκείνο το σημείο χάθηκαν τα ίχνη του, με την οικογένειά του να ανησυχεί πολύ.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου τα μέλη της οικογένειάς του Γιώργου Δώνη εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δήλωσαν την εξαφάνιση του. Οι Αρχές, άμεσα, έδωσαν σήμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για να αρχίσει η αναζήτηση του Έλληνα τεχνικού, σε Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής. Η αγωνία της οικογένειας είχε κορυφωθεί. Πάνω από 24 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης η Αστυνομία ενημέρωσε ότι εντόπισε τον Έλληνα προπονητή στο Ντουμπάι και έδωσε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα