Το λούστρο τής Βίκυς Καγιά στην κρεατομηχανή για μοντέλα…

16:25 1/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Εντάξει, φιλαράκι, εκεί στο Next top model του Star το έχουν παραξεφτιλίσει. Περνάνε από μηχανή τού κιμά τα διαγωνιζόμενα κορίτσια, χωρίς να νοιάζονται ούτε για αξιοπρέπεια ούτε για αυτοσεβασμό.

Στην αρχή σκέφτηκα πως όλα είναι για την τηλεθέαση. «Πουλάει» στο πόπολο ο επιθετικός και μειωτικός λόγος. Όσο πιο προσβλητικός γίνεται τόσο «τσιμπάνε» τα νούμερα τής Nielsen. «Μανούλα» στην κατεδάφιση των διαγωνιζόμενων ο φωτογράφος-κριτής Δημήτρης Σκουλός, με το τροπικό μαύρισμα και το απύλωτο στόμα.

Όμως, δεν νομίζω πως είναι μόνο η τηλεθέαση, φιλαράκι. Μου φαίνεται πως εννοούν όσα λένε οι τέσσερις κριτές, σε σημείο που το διασκεδάζουν ή και μαλώνουν αληθινά μεταξύ τους. Ακόμη και η κλασάτη Βίκυ Καγιά γίνεται Κατινάρα, όταν αμφισβητείται η…αυθεντία της. Όλα τα υποψήφια μοντέλα πρέπει να είναι στα όρια τής νευρικής ανορεξίας, για να αποσπάσουν τη θετική γνώμη της. Αν τύχει και έχουν κάνα κιλό παραπάνω ή διαθέτουν χυμώδεις καμπύλες, στο πυρ το εξώτερον…

Μέχρι που πλακώθηκε με την άλλη κριτή Ηλιάννα Παπαγεωργίου, επειδή εκείνη «τόλμησε» να υποστηρίξει ότι στην Αμερική που δουλεύει γίνονται δεκτά πολλά κορίτσια με πιο πληθωρικές αναλογίες. «Ήμουν χρόνια στην Αμερική, δεν υπάρχουν αυτά», σχολίασε η πρωθιέρεια Βίκυ, για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση «ήσουν σε προηγούμενες δεκαετίες». Συμπούρμπουλο κανονικό.

Το μόνο που σκέφτομαι, φιλαράκι, είναι τις ιδιες τις έρημες διαγωνιζόμενες. Που είτε εμφανίζονται με τα φυσικά τους προσόντα, είτε παραφουσκωμένες από μπότοξ, υαλουρονικά, προσθετικές στήθους, γλουτών, χειλιών και πάει λέγοντας. Λίγο αξιοπρέπεια δεν έχουν; Ούτε συγγενείς ή φίλους να τις αποτρέψουν από τέτοια εξευτελιστική δημόσια δοκιμασία;

The post Το λούστρο τής Βίκυς Καγιά στην κρεατομηχανή για μοντέλα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi