Το κρησφύγετο όπου κρατούσαν τον Λεμπιδάκη – Εμπλέκονται περίπου 15 άτομα (BINTEO-EIKONEΣ)

13:24 2/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Πίσω από μια μάντρα αυτοκινήτων, σε ένα σκραπ οχημάτων, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνης έκρυβαν οι απαγωγείς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, που είχαν στήσει το κρησφύγετό τους σε χώρο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πολυσύχναστο ΒΟΑΚ.

Δεκαπέντε περίπου άτομα, ανάμεσα στα οποία ένας ποινικός που έχει κατηγορηθεί για βομβιστικές επιθέσεις, ένα ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, δύο καταστηματάρχες στο Ρέθυμνο, ένας 23χρονος κατηγορούμενος για πυροβολισμούς σε βάρος μίας γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης

γεωργικής μονάδας κοντά στα Σφακιά, ένας ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων είναι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη που είχε απαχθεί πριν από έξι μήνες στην Κρήτη. Ερευνάται και ο ρόλος ατόμου, κρητικής καταγωγής, που είχε εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, το 2009 στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, όπως δημοσιεύει το Βήμα, είχε προηγηθεί επιχείρηση στις 4 Αυγούστου στα Σφακιά όπου υπήρχαν ενδείξεις ότι εκεί κρατείτο ο κ. Λεμπιδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση από τους απαγωγείς, ερευνήθηκε άλλη γειτονική κατοικία με επίκληση έρευνας για λαθρομετανάστες και με παρουσία δικαστικού λειτουργού. Ο ιδιοκτήτης αυτής της κατοικίας είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία στη μάντρα αυτοκινήτων, αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα κυριολεκτικά αλυσοδεμένο, «σκιά» του εαυτού του.

O επιχειρηματίας κρατείτο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πάνω όροφο μάντρας αυτοκινήτων όπου και εντοπίστηκε δεμένος, σε ένα κρεβάτι, ύστερα από αιφνιδιαστική έρευνα της ΕΛΑΣ.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα