Το Ευρωκοινοβούλιο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για Μητρετώδη-Κούκλατζη

08:52 24/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη το Ευρωκοινοβούλιο και ο πρόεδρός του Αντόνιο Ταγιάνι αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε να επιτευχθεί η απελευθέρωσή τους, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Ταγιάνι στον επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση που είχε μαζί του ο κ Κεφαλογιάννης, τον ενημέρωσε για την επίσκεψή του στις φυλακές Αδριανούπολης όπου κρατούνται παράνομα οι δύο Έλληνες αξιωματικοί και την τρίτη απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης. Ο Αντόνιο Ταγιάνι ευχαρίστησε τον Έλληνα

ευρωβουλευτή που τους μετέφερε την αμέριστη αλληλεγγύη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία εκφράστηκε με το ομόφωνο Ψήφισμα που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το οποίο ζητούσε την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών. Ο κ Ταγιάνι τόνισε ότι το Ψήφισμα αυτό αποτελεί την απαρχή των ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών που θα συνεχιστούν αμείωτες, έως ότου ολοκληρωθεί πιστρέψουν στα σπίτια τους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

The post Το Ευρωκοινοβούλιο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για Μητρετώδη-Κούκλατζη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα