Τι ζήτησε η «κακομαθημένη» Μπαρ Ραφαέλι για το γάμο της;

17:36 24/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Αυτό που ζήτησε το σούπερ μόντελ, Μπαρ Ραφαέλι υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Το μοντέλο θα παντρευτεί το βράδυ τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Άντι Έζρα, στην πατρίδα της το Ισραήλ.

Ζήτησε λοιπόν να «αποκλειστεί» ο εναέριος χώρος πάνω από το πολυτελές θέρετρο, όπου θα γίνει ο γάμος, τόσο για να αποφύγει τους παπαράτσι, όσο και για να μαγνητοσκοπηθεί η τελετή.

Η πρωταγωνίστρια της πασαρέλας είχε σχεδιάσει να κινηματογραφήσει τη γαμήλια τελετή με τον Έζρα χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα αλλά και ένα αερόστατο.

Σύμφωνα με τον Τύπο, πέντε μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες όπως επίσης και δύο ελικόπτερα θα αναλάμβαναν τη μαγνητοσκόπηση του λαμπερού γάμου.

Η καλλονή ήθελε να απαγορευτούν οι πτήσεις οποιουδήποτε άλλου αεροσκάφους πάνω από το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Στην αρχή το αίτημα της έγινε δεκτό, αλλά ύστερα από αντιδράσεις, παρενέβη ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ και δήλωσε: «Ο ουρανός ανήκει σε όλους τους πολίτες και δεν μπορεί να προσφέρεται η αποκλειστικότητα για εμπορικούς λόγους από διάσημους ανθρώπους».

Η σχέση της Μπαρ Ραφαέλι με τον Αντι Έζρα ήταν και η πρώτη μεγάλη σχέση της μετά το χωρισμό της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον οποίο ήταν πέντε χρόνια μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα