Τι ζήτησε δημόσια ο Μάνος Παπαγιάννης από τη Σοφία Παυλιδου (Video)

19:58 20/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Nα βγει η Σοφία Παυλίδου και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλο αυτό τον ντόρο που ξέσπασε και τον έχει πλήξει επαγγελματικά ζήτησε ο Μάνος Παπαγιάννης μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon και την εκπομπή Αποκαλυπτικά.

«Θα δεχόμουν ευχαρίστως μια δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευσή μου. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία…ανεπανόρθωτα. Πώς αλλιώς να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μία πράξη μεταμέλειας από την άλλη μεριά; Ποιος μπορεί να υπολογίσει το μέλλον το δικό μου

στον χώρο; Στο θέατρο που τόσο αγαπάω; Βγήκαν κάποιες εντυπώσεις…αυτά με θάρρος ψυχής να βγει η άλλη μεριά και να τα μαζέψει. Έχω παρακαλέσει τη Σοφία να τα βρούμε εξωδιστικά». Όσο γιατί δεν βγήκε άμεσα να μιλήσει απάντησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Όχι εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω τον χορό του Ζαλόγγου, με συγχωρείτε είμαι αξιοπρεπής και στο θέατρο και στην πορεία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

The post Τι ζήτησε δημόσια ο Μάνος Παπαγιάννης από τη Σοφία Παυλιδου (Video) appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα