Θύμα απάτης η κόρη του Ολάντ

17:57 12/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…. ο λόγος για την κόρη του Γάλλου προέδρου, Flora Holland, η οποία έπεσε θύμα απάτης.

Σύμφωνα με το γαλλικό εβδομαδιαίο Closer, το οποίο έφερε την είδηση στο φως της δημοσιότητας, η 24χρονη ξεφυλλίζοντας τις μικρές αγγελίες στο ίντερνετ, πέτυχε μια «καλή ευκαιρία» ένα επιπλωμένο διαμέρισμα 40

τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο του Παρισιού σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες, για ένα μηνιαίο μίσθωμα 1.200 ευρώ…

Ο εικονικός ιδιοκτήτης ζήτησε από την νεαρή κοπέλα προκαταβολή δύο ενοικίων ήτοι 2.400 ευρώ, η ίδια έστειλε το φάκελο με τα στοιχεία της και έκανε μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό του – με εγγυήτρια μάλιστα την μητέρα της Ségolène Royal.

Όταν χαρούμενη στις 5 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη και από την μητέρα της, πήγε στο εν λόγω διαμέρισμα για να μετακομίσει βρήκε την πόρτα κλειστεί καθώς ο ιδιοκτήτης δεν εμφανίστηκε ποτέ! Η Flora Holland κατέθεσε όπως ήταν φυσικό μήνυση εναντίον αγνώστου και το δικαστήριο του Παρισιού ανέλαβε αμέσως την υπόθεση.

«Πρόκειται για κλασική απάτη, η οποία θερίζει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στο Παρίσι», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα