Θυελλώδης η σχέση της Λόχαν με τον Ιγκόρ – Καυγάς πολλών… μποφόρ (ΒΙΝΤΕΟ)

21:10 26/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Αυτο το κορίτσι φαίνεται πως ζει μέσα στην ένταση και την ίντριγκα. Εκεί που όλοι έλεγαν ότι έχει ηρεμήσει κι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ρώσου εκατομμυριούχου Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, ξαφνικά όλα διαλύθηκαν…

Όλα άρχισαν στη Μύκονο όπου παραθέριζε το ζευγάρι και γιόρτασε τα γενέθλιά της η προβληματική σταρ. Σε έναν καυγά που είχαν η Λόχαν πέταξε το τηλέφωνο του Ιγκόρ στη θάλασσα κατηγορώντας τον για απιστία. Τώρα οι κατηγορίες

της πέρασαν σε άλλο επίπεδο καθώς έφθασε στο σημείο να αναρτήσει μια φωτογραφία στο instagram την οποία αργότερα κατέβασε αλλά της είχε βάλει λεζάντα όπου έγραφε «ευχαριστώ αρραβωνιαστικέ που πήγες με Ρωσίδα πόρνη«.

Στη συνέχεια ανήρτησε άλλη φωτογραφία τους όπου είχε μουντζουρώσει το πρόσωπο του αρραβωνιαστικού της και έγραψε έναν στίχο από το τραγούδι της Cher Bang Bang: «Αυτός φορούσε μαύρα κι εγώ φορούσα λευκά… Τέχνη είναι όπως την καταλαβαίνει ο καθένας», σημείωσε η σταρ.

He wore black and I wore white…. ⚓️ I guess #art is whatever you make of it.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jul 23, 2016 at 10:54am PDT

Ωστόσο, μετά επακολούθησε το θρίλερ. Τα ξημερώματα ο Ιγκόρ Ταραμπασόφ φέρεται να πήγε στο σπίτι της Λόχαν κι εκείνη άρχισε να ουρλιάζει ότι εκείνος προσπαθούσε να τη σκοτώσει.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα The Sun, ακούγεται η σταρ να φωνάζει το όνομα και τη ιεύθυνσή της και στη συνέχεια να καλεί κάποιον να φύγει: «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Όλοι το ξέρουν, βγες έξω από το σπίτι μου. Χρειάζεσαι βοήθεια, αυτό είναι το σπίτι μου, φύγε».

Η αστυνομία έφθασε στο σπίτι της, έσπασε την πόρτα αλά τελικά έλειπε και το ζευγάρι.

Προφανώς είτε κάποιος είχε εσφαλμένη εντύπωση είτε η ίδια η Λόχαν ήθελε να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις, ώρες αργότερα ανήρτησε μία φωτογραφία με σύννεφα κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μην ασοχλούνται με την προσωπική της ζωή και να την αφήσουν να λύσει τα προβλήματά της με τον αρραβωνιαστικό της ιδιωτικά…

I would appreciate if these speculations regarding my personal life would respectfully come to a halt. Unfortunately, a private matter has become more public than I can control and I would be extremely grateful if my fiancé and myself could discuss our personal matters on our own. There are more important things going on in the world than our relationship. Please leave us be to solve our personal matters.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jul 25, 2016 at 10:05am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα