Θρίλερ με την εξαφάνιση 6χρονης με κινητικά προβλήματα στην Αγία Βαρβάρα

22:51 27/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές και το Χαμόγελο του παιδιού για την εξαφάνιση, ανήλικης τις πρώτες πρωινές ώρες από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας..

Ένα εξάχρονο κορίτσι με κινητικά προβλήματα αναζητούν από το πρωί οι αστυνομικές αρχές. Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρώτο χρόνο στους αστυνομικούς, η σύζυγός του νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και εκείνος όταν ξύπνησε το πρωί, είδε ότι το ένα από τα δύο εξάχρονα παιδιά του απουσίαζε. Τόνισε, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1,

μάλιστα, ότι το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του. Συμπλήρωσε ότι κάποια στιγμή, μέσα στη νύχτα, είχε αφήσει τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Στην πρώτη κατάθεσή του, όμως, άφησε κάποια κενά και για αυτό του ζητήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς.
Ο πατέρας είναι απόστρατος αστυνομικός και δήλωσε ότι υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του παιδιού,στις 27/04/2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή, 6 ετών.

Η Στυλιανή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια.

Στο μεταξύ άρον άρον βγήκε από το νοσοκομείο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση χολής η μητέρα της Στέλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα