Θρίλερ με την απαγωγή της 4χρονης στη Λευκωσία – Επανενώνομαι με την κόρη μου, λέει ο πατέρας της

15:58 27/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Από το πρωί ένα θρίλερ εξελίσσεται με την απαγωγή της τετράχρονης έξω από νηπιαγωγείο της Λευκωσίας. Υπεύθυνος θεωρείται ο Νορβηγός πατέρας της και σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του επιβεβαιώνονται οι εικασίες της αστυνομίας.

Πληροφορίες που μεταδίδουν νορβηγικά ΜΜΕ, επικαλούμενα δήλωση του δικηγόρου του Νορβηγού πατέρα, αναφέρουν ότι πατέρας και κόρη είναι αυτή την ώρα μαζί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται που ακριβώς.

«Ο πελάτης μου δήλωσε ότι επανενώνεται με την κόρη του και ότι είναι καλά. Πέρα

από αυτό, δεν μπορώ να σχολιάσω το θέμα», είπε ο δικηγόρος του πατέρα του παιδιού, Μόρτεν Έντεσμπακ, στη νορβηγική εφημερίδα «Aftenposten», που μεταδίδει ότι τόσο η Κυπριακή Αστυνομία όσο και η Νορβηγική Εθνική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών το επιβεβαίωσαν.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει ο philenews.com, από τα Kατεχόμενα μεταδίδεται ότι υπάρχει ισχυρισμός ότι ο πατέρας της τετράχρονης, θεάθηκε στο ψευδοκράτος πριν από μερικές ημέρες. Στην ηλεκτρονική της σελίδα η τ/κ εφημερίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι και η λεγόμενη Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό της τετράχρονης. Για το συμβάν, αναφέρεται, έχουν ειδοποιηθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νορβηγίας ενώ υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο πατέρας της μικρής, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται δίπλα από την φωτογραφία της 4χρονης, βρίσκονταν στα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες.

Νωρίς το μεσημέρι, εντοπίστηκαν παιδικά ρούχα και παπούτσια σε περιοχή κοντά στο νηπιαγωγείο και εξετάζονται από τις Αρχές εάν ανήκουν στην τετράχρονη.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα εναντίον 49χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, για τους δύο δράστες, ο πρώτος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και ο δεύτερος ως ύψους επίσης 1.80μ. περίπου κανονικής σωματικής διάπλασης. Και οι δύο κατά τον χρόνο της απαγωγής, φορούσαν ρούχα και καπέλο χρώματος μαύρου και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μαντήλια.

Πηγή: philenews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα